CAFFE VIANELLO | Verhuur koffiemachines, mobiele koffiebar en koffiecatering

Machine huren

Verhuur koffiemachine voor beurs of evenement.

Huur gemakkelijk en snel een Jura XS9, Saeco of een professionele horeca 2 groeps espressomachine met barista. Samen met onze italiaanse koffiebonen van Bristot schenkt u de lekkerste koffie voor uw klanten tijdens uw beurs of evenement.

U kunt heel eenvoudig een offerte aanvragen via het online offerteformulier, OFFERTE AANVRAGEN, KLIK HIER... Na ontvangst van uw offerte via de email kunt u deze nog naar wens aanpassen. Als de offerte akkoord is ontvangt u van ons de orderbevestiging en de factuur voor de borgstelling. Als u vragen heeft bel ons dan op 0174-769103.

OFFERTE AANVRAGEN, KLIK HIER…

Bij Caffe Vianello zijn we erg flexibel en kunnen wij ook bestellingen op zeer korte termijn verwerken. Mocht u een spoedopdracht hebben of binnen 24 uur een machine nodig hebben neemt u dan direct met ons op en bel 0174-769103.

Een volautomaat koffiemachine huren

Bent u op zoek naar een eenvoudige koffiemachine om heerlijke Italiaanse koffies te maken voor uw bezoekers? Huur dan nu onze Jura of Saeco koffiemachine voor op u beursstand. U heeft hier geen ervaring voor nodig, want met slechts een druk op de knop zet je gemakkelijk de lekkerste espresso, koffie of cappuccino en heet water voor thee. Wij maken gebruik van professionele Jura en Saeco volautomaten. De machine heeft een groot water reservoir waardoor hij niet aangesloten hoeft te worden op het waternet. Deze koffiemachine werkt op de normale stroomaansluiting van 230v. De huur van de koffiemachine is met onze Bristot koffiebonen en Indien gewenst leveren wij ook alle overige benodigdheden zoals melk, suiker, kartonnen bekers of servies en houten roersstaafjes. We komen de machine altijd zelf brengen, installeren en aan het einde van de beurs of evenement weer ophalen.

Een professionele espressomachine huren

Ben u op zoek naar een professionele horeca espressomachine voor op jouw beursstand waar een barista mee uit de voeten kan of wilt u ook de barista erbij huren, dan helpen we je ook graag. Onze schitterende 2 groeps halfautomaten beschikt over twee groepen zodat er vier espressi tegelijkertijd gemaakt kunnen worden. Is er geen wateraanvoer aanwezig dan kunnen wij de espressomachine ook voorzien van een eigen water aan- of afvoer met een waterpomp en jerrycans. Bij deze espressomachine worden alle benodigdheden meegeleverd zoals een koffiemolen, uitkloplade en koffer met alle barista tools. De machine leveren wij met de Italiaanse Bristot koffiebonen en daarnaast kunnen wij ook de melk, suiker, biologische thee, kartonnen bekers of servies en houten roersstaafjes. De koffiemachine kan ook worden geleverd met mobiel barmeubel. Deze espressomachine heeft een geweldige uitstraling die uw klanten zullen waarderen.
We komen de machine altijd zelf brengen, installeren en aan het einde van de beurs of evenement weer ophalen.

Een Vespa Piaggio mobiele koffiebar huren

Ben u op zoek naar een Vespa Piaggio APE koffiebar met barista voor op jouw beursstand of evenement, dan helpen we u ook graag. Onze schitterende Italiaanse Piaggio is de blikvanger voor uw zakelijke events, productpresentaties, jubileum, opening, personeelsfeest, beurzen, congressen, evenementen of bruiloften. De koffie catering met deze Piaggio met gecertificeerde barista heeft een geweldige uitstraling die uw klanten zullen waarderen.